U ben hier:

Koen Zoetelief
In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 2002 ben ik gediplomeerd manueel therapeut. In 1995 heb ik een jaar ontwikkelingswerk gedaan in een ziekenhuis in Roemenie. Daarna ben ik van 1996 tot 2007 werkzaam geweest in verschillende eerstelijn fysiotherapie praktijken. In augustus 2007 ben ik in Krommenie begonnen met Praktijk Zoetelief. Vanaf 1 januari 2010 zijn Ilonka en ik de maatschap Praktijk Zoetelief & Postema gestart. In juni 2010 hebben we de opening van onze 2e vestiging in Zaandam gehad. Wij hopen met ons team van specialisten veel mensen in de Zaanstreek te kunnen helpen bij hun revalidatie, reïntegratie en herstel van klachten. 

In oktober 2014 heeft Koen tevens de opleiding Dry Needling afgerond.

 
Ilonka Postema
Sinds 2000 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2002 ben ik de opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut gaan volgen. Sinds 2005 ben ik afgestudeerd en werk ik als psychosomatische fysiotherapeut. Nadat ik eerst 7 jaar heb gewerkt in verschillende praktijken en 3 jaar in een gezondheidscentrum in Almere, ben ik in 2009 in Praktijk Zoetelief komen werken. Sinds 2010 ben ik lid van de maatschap en werk ik met veel plezier als algemeen fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut in onze praktijk.
 

Marjolein Augustus
In augustus 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan als waarnemend fysiotherapeut in een particuliere praktijk. In 2009 kreeg ik een vaste baan aangeboden in een andere praktijk, waar ik 2,5 jaar gewerkt heb. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met rugklachten, nekklachten, knieklachten, mensen met een oncologische aandoening en enkelklachten. In juni 2011 ben ik gestart met werken bij praktijk Zoetelief en Postema. Ik doe dit vol enthousiasme en help iedere patiënt graag. Ik hou van het actief benaderen van klachten en sta tevens ingeschreven in het BIG registeren en in het kwaliteitsregister voor de fysiotherapie, waardoor ik mijn handelen als fysiotherapeut blijf ontwikkelen. Ik ben tevens gespecialiseerd in Medical Taping en begeleid de Fit for Life programma's in Zaandam.

 

 

Eelco van der Meulen
In 1981 ben ik  afgestudeerd als fysiotherapeut aan de academie voor fysiotherapie Leffelaar en sindsdien werkzaam in de praktijk aan de H. Dunantstraat. Na verschillende scholingen waaronder de McKenzie therapie opleiding is mijn interesse voor manueel therapie ontstaan. In 1992 heb ik mijn opleiding / specialisatie tot manueel therapeut afgerond. 

Van 2003 tot en met 2010  verzorgde ik de sportmedische begeleiding van topkorfbalclub Koog Zaandijk,  waar ik naast mijn fysio- en manueel therapeutische inbreng bij blessures, herstel en opbouw in belasting , ook regelmatig gebruik heb gemaakt van  kinesio / medical taping en trigger point behandelingen.  Kennis opgedaan in cursussen en opleidingen in 2004 en 2005.
In mijn behandelingen staan een persoonlijke benadering en begeleiding centraal om samen met u, de klant, te streven naar doelen waarin een optimaal resultaat t.a.v. bewegingsfuncties en optimaal functioneren in het dagelijks leven behaald en behouden worden.

 

 

Kathelijne Keizer
In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik een uitstapje gemaakt naar de Hogeschool van Leiden waar ik mijn specialisatie heb gemaakt van stressgerelateerde klachten.
Vanaf het moment dat ik ben afgestudeerd, heb ik als ZZP’er gewerkt.  Hiermee heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende behandelstrategieën en -technieken, zowel in de eerste lijn (particuliere praktijken) als in de tweede lijn (revalidatie- en zorginstellingen).
Van al deze behandelstrategieën en -methodes heb ik de beste naar mijn eigen handelen vertaald.

Ik vind het belangrijk om mij als fysiotherapeute te blijven ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en opleidingen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste medische inzichten.
Mijn insteek is dat vooral in dit vak stil staan achteruitgang betekent.Sinds 2016 werk ik met veel plezier in loondienst bij Praktijk Zoetelief en Postema. Waarnaast ik nu ook een Master opleiding volg tot Kinderfysiotherapeut.

 

   
     
     

 

   

 

X